gf_info.htmlVarbergs utflykten 2010

Några av medlemmar åkte den 4:e september ner till
Varbergs kommun för att berika sig med samhällets sevärdheter, Sven-Erik och Arne tog mot med ett varmt välkomande klubbens medlemmar

Väl nere på plats fanns också en annan aktivitet, ett lopp kallat Bockstensloppet som är för cyklister och är rätt välkänt kommande i kommunen och utan för gränserna i landet
Lena Zöller berättar om dagen.
- Vi tog oss en tur ner till Varberg för att hälsa på Varbergsborna. De som tog emot där nere var Sven–Erik och Arne, vi som åkte ner var Kurt, Leif, Göran med fru Viveca, Stefan och jag.
Vädret var strålande och stämningen var skön med människor och djur, de var också ett cykellopp som heter Bockstensloppet, så vi fick även se när alla dessa cyklister startade nedan för fästningen.
Efter detta promenerade vi till marknaden och titta och fotade lite, sen var det dags för lite lunch, Den intogs på ett ställe som heter Campus som ligger nere i hamnen. Maten var väldigt god och framför allt billig. Vilket alla studenter brukar återkomma till.
Göran och Viveca åkte hem efter lunchen det gjorde även Kurt och Leif. Vi som blev kvar åkte hem till Sven–Erik och hans hustru Gunilla och fikade. Där var det uppdukat med bullar och kakor samt en god tårta. Tyvärr blev det så få, men vi fick desto mer av tårtan, denna dag har varit underbar.
Vi får tacka Sven- Erik och Gunilla för en trevlig avslutning på dag,
Tack Sven-Erik för att du ställde upp och guidade oss idag, tack även till Arne för att du mötte upp oss på marknaden med din hustru.
Lena Zöller